Välkommen som tävlingsryttare i Åby Ridklubb

Vi är jätteglada att du väljer att tävla för Åby Ridklubb, och hälsar dig varmt välkommen att representera en av Sveriges mest framgångsrika klubbar.

Vi erbjuder dig som tävlingsryttare en fri start per dag vid Åby Ridklubbs tävlingsarrangemang. Norrköping Horse Show erbjuder två fria meetingavgifter per meeting. Motprestationen i bägge fallen är att du hjälper till som funktionär under tävlingsdagarna. Du förväntas att hjälpa till med banbyggnad, ombyggnad och bortplockning av hindermaterial / dressyrstaket efter tävlingens slut, eller på annat sätt som överenskommits i förväg med tävlingsledningen.

Lagtävling

Att rida i lag är utmanande, roligt och lärorikt och inte minst skapar det gemenskap tillsammans med lagkamrater. Är du intresserad av att rida i lag för Åby Ridklubb ber vi dig att anmäla intresse samt information om på vilken nivå du vill tävla till info@abyridcenter.se För att sätta ihop lag behöver vi ha tillräckligt med lagryttare och vi behöver också utse en lagledare. Lagledaren anmäler laget till Östergötlands Ridsportförbund (gäller div 1-3, se ÖRF hemsida https://ridsport.se/distrikt/ostergotland för mer info).

Intresse för att rida i Åby Ridklubbs Elitlag anmäls till lagledare Sissela Smith 0769-48 18 81 och Hannes Melin 0730-72 71 11.

Åby Ridklubb står för lagavgifter samt tillhandahåller schabrak med klubb-logotype till de tävlande. Individuella starter bekostas av var och en.


Resultatrapportering

Vi ser fram emot att ni rapporterar era tävlingsresultat (gärna med trevliga bilder) på våra sociala medie-kanaler:

  • Facebook: Åby Ridcenter, Åby Tävling och Vi i Åbystallet
  • Instagram: Åbyridcenter

Välkommen och stort lycka till under tävlingsåret!

Åby Ridklubbs styrelse och Norrköping Horse Show genom Claes Pettersson, Show Director

Mars 2024